IZVORNA ENERGIJA

Zdravljenje z izvorno energijo je prastara tehnika naravnega zdravljenja, ki so jo uporabljali naši davni predniki. Izvorna energija je v prvi vrsti energijsko zdravljenje (brez dotikov).Ob srečanju se izvaja na masažni mizi, na daljavo pa se udobno nameščeni, kakor želite, doma. Uvodni del (pogovor, svetovanje …) traja približno deset minut (pri zdravljenju na daljavo preko telefona), osrednji del zdravljenja traja približno pol ure, nato sledi še zaključni pogovor.
Kakšne težave lajša?
Zdravljenje z izvorno energijo lahko odpravi ali lajša najrazličnejše težave na fizični, mentalni, čustveni in duhovni ravni. »Lahko lajša« je napisano zato, ker je veliko odvisno od posameznika in njegovega ne le zavednega, temveč tudi nezavednega namena. Mnogokrat si za zavedni ravni – na površju – rešimo hitre rešitve, na nezavedni ravni – globoko znotraj nas – pa se oklepamo določene težave, izziva, ker nam na nekem nivoju še služi, še opravlja svojo nalogo.
Izvorna energija nas podpre pri kateri koli fizični težavi ali bolezni, pomaga pa tudi pri odstranjevanju čustvenih blokad in notranjih konfliktov, zmanjšuje stres, vrača radost do življenja, izboljšuje zdravje, pospešuje zdravljenje, popolna ali delna ozdravi najrazličnejših bolezni, bolečine izginejo, pospešuje osebni razvoj, povečuje telesne in psihične sposobnosti, vrača nas nazaj v ravnovesje, daje nam več energije in moči za spremembo življenjskega sloga ter več zaupanja vase in v proces življenja, povečuje vitalnost, podpre nas, da lažje izrazimo svoje mnenje – več odločnosti, nudi več energije za premagovanje telesnih in psihičnih naporov, da lažje obvladujemo srednjo pot v fizičnem in duhovnem smislu, nudi nam jasnejšo sliko trenutne situacije in hitrejšo pot do rešitve, povečuje samozavest, veča občutek lastne vrednosti, izboljšuje jasnost ter zmožnost koncentracije, boljše odzivanje na stresne situacije, povečuje ustvarjalnosti in izražanja, podpre nas pri gledanju težav z distance in da razumevanje, zakaj nas pestijo, povečuje notranji mir in več veselja do življenja …
Za koga je taka terapija primerna?
Primerna je za vse ljudi neglede na starost in spol. Primerna je tudi za nosečnice in otroke.
Ima stranske učinke?
Izvorna energija nima stranskih učinkov, ki bi vaše stanje lahko poslabšali – podpre vas. Je pa možno, da boste po terapiji utrujeni, da vas bo kratkotrajno bolel kak del telesa – to so znaki, da je proces zdravljenja stekel, vendar pa steče tudi če neprijetnih znakov nimate. Lahko se po terapiji počutite bolj lahkotno, bolj umirjeno itd. Vsaka terapija z izvorno energijo (tudi pri istem človeku) je zgodba zase.
Koliko terapij je priporočenih?
Najbolje je, da sledite notranjemu glasu in počutju po terapiji. Nekateri pridejo le enkrat, drugi hodijo redno. Največkrat pa se ljudje odločijo za 3 do 5 obiskov.

Kako poteka zdravljene na daljavo?
Izvorna energija potuje od izvora do naslovnika neglede na fizične omejitve in moč izvorne energije se z razdaljo ne manjša. Pred zdravljenjem je običajno telefonski pogovor o namenu in načinu terapije, med terapijo se udobno nameščeni nekje, kjer vas nič in nihče ne moti, imate zaprte oči, vendar če je le mogoče, ostanete budni. Po koncu procesa sledijo telefonski pogovor o dogajanju med terapijo ter napotki za naprej.
Energijska izmenjava za energijsko zdravljenje z izvorno energijo je 55 evrov, na zdravljenje na daljavo pa 45 evrov.
Na terapijo z izvorno energijo se lahko naročite na e-naslovu krog.zivljenja@gmail.com ali telefonski številki 070 730 883. Če želite biti obveščeni o dogodkih in novostih Kroga življenja, pošljite sporočilo z vsebino »Prijava« na zgornji e-naslov. Za zdravljenje z izvorno energijo, izkustvene delavnice ali svetovanje je mogoče naročiti tudi darilni bon.

Katja Gantar

katjaxgantar@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *